Welke BH past bij jou?


De juiste lingerie doet wonderen voor je figuur. Een bh op maat van jouw boezem zet je troeven in de kijker en camoufleert eventuele minpunten. PrimaDonna zet voor jou de meest courante snitten op een rij. Ontdek welke snit het beste past bij jou.

* BALCONNET BHSay what?

Sexy snit met een uitgesneden decolleté. Je vindt balconnet bh’s in verschillende vormen: met verticale naad, horizontale naad, voorgevormde cups, dieper decolleté, … Voor elk wat wils!

Doet wat?
Lift en centreert je boezem. Komt wat lager op de borst, dus toont een sexier en eleganter decolleté.

Voor wie?
Voor dames die gezegend zijn met een stevige volle bovenborst. Show dat sensuele decolleté! Dit is de ideale snit voor een feestje.

* COMFORT BHSay what?
Bh die – what’s in a name – het toppunt van comfort biedt. De cups omvatten de borsten volledig: ze hebben bovenaan een extra afwerkbandje. De beugel komt hoog tussen de borsten en opzij aan de oksel.

Doet wat?
Duwt je borsten lichtjes naar voren en lift de boezem. Geeft extra steun en omvat de borsten volledig.

Voor wie?
Een allrounder voor alledag. De comfortbh is bovendien echt een aanrader voor dames met een minder stevige bovenborst of een asymmetrische boezem. Het hoge afwerkbandje is de perfecte camouflagetruc!

* BEUGEL BHSay what?
De PrimaDonna beugel bh heeft cups die ingenieus opgebouwd zijn uit drie delen.

Doet wat?
De stevige cups liften je borsten en dankzij het zijstukje worden ze mooi gecentreerd. De hoge cups omhullen je borsten volledig en geven ze een volmaakt ronde vorm. Je krijgt er op slag een slanker silhouet door!

Voor wie?
Toppertje voor elk type boezem. Legendarische snit op vlak van steun en comfort!

* NAADLOZE MOUSSE BHSay what?
Dit gladde voorgevormde model draag je discreet onder strakke topjes en T-shirts. Daarom wordt het ook weleens de t-shirtbh genoemd.

Doet wat?
Stroomlijnt en lift de boezem, en tekent niet af.

Voor wie?
Must have voor elk type boezem want de cups omvatten de borsten helemaal, bieden optimaal steun en tekenen niet af: ideaal voor elke dag en elke activiteit!

* BH ZONDER BEUGELSay what?
Het enige model zonder beugel in de collectie. Maar dat betekent absoluut niet dat je moet inboeten aan steun of comfort!

Doet wat?
De bh omhult je borsten volledig en geeft ze steun op een zachte en comfortabele manier.

Voor wie?
Kan je geen beugel dragen (bijv. kort na een borstoperatie) of hou je niet van bh’s met beugel? Dan is dit jouw ideale model!

* TULPSNITSay what?
Een elegante balconnetbh die je volle decolleté stijlvol in de verf zet. Door de tulpvormige pasvorm worden de borsten niet enkele gelift, maar ook mooi gecentreerd.

Doet wat?
Lift je boezem en duwt de borsten lichtjes naar voren.

Voor wie?
Voor iedereen die zich graag een subtiel verleidelijk decolleté aanmeet!

Nog twijfels over de juiste bh voor jouw boezem? Kom langs en durf gericht advies te vragen!