Wanneer draag jij een matching lingeriesetje?


Vraag jij ook een matching lingeriesetje als je naar de dokter moet?Ook al beweren de meeste vrouwen met klem dat ze zich veel mooier en sexier voelen als ze een bh met bijpassend slipje dragen, toch zondigen ze hier vaak tegen. De situaties waarin vrouwen echter altijd een lingeriesetje dragen, durven al eens te verschillen*.

Terwijl speciale gelegenheden of een bijzonder moment met hun geliefde voor de meeste dames hét excuus zijn om hun mooiste lingeriesetje aan te trekken, besteden Franse dames juist extra aandacht aan hun lingerie als ze een afspraak hebben bij de dokter.

Een doktersbezoek is voor hen de op een na belangrijkste reden om een lingeriesetje te dragen, terwijl die bij Belgische vrouwen pas op de vierde plaats komt. Lingeriesetjes in het algemeen zijn trouwens opvallend populair in Frankrijk: 67% van de Franse dames geeft er de voorkeur aan, terwijl maar 41% van de Britse dames een bijpassend slipje wil bij haar nieuwe bh.

Vele vrouwen kopen een setje maar dragen deze maar af en toe. Nochtans voelen meer dan 70 % van de vrouwen zich beter in hun vel wanneer ze een setje dragen. Een reden te meer om in de toekomst ook dat ander mooi slipje aan te schaffen wanneer je niet kan kiezen!
* Onderzoek uitgevoerd in mei 2014 bij 36.937 klanten van lingeriespeciaalzaken in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk door Lingeriegroep Van de Velde.

Wil je vaker dit soort nieuws, tips en advies lezen? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina voor boordevol inspiratie om je op en top vrouw te voelen in de juiste lingerie.