Sluit je zomer af met een kleurbom


Nog niet klaar om dat zomergevoel op te geven? Terwijl het buiten grijs begint te worden, helpen wij je de zon in je lingerielade te houden. Hier zijn de nieuwe PrimaDonna en PrimaDonna Twist collecties!TERUGDENKEND AAN DE ZEEBRIESMis je de zeebries en de eeuwigdurende zonneschijn al?
Madison Cap Vert herinnert je aan de oceaan en laat je gebruinde huid stralen. Een klassieker in een frisse, opgewekte kleur. Alles om je aan de voorbije zomer te herinneren.

GROEN GROEN ALLES WORDT GROENEen beetje donkerder, maar heel speels en fris.
Met Crazy in Love voel je je fun & flirty dankzij het subtiele corsetteriepatroon en de kleine strikjes. Een praktische gladde beha met mooie accentjes op de cup is al wat je nodig hebt om herfst te verwelkomen.

PRETTY IN PINKSparkling Bougainville zet de toon voor het winterseizoen. Met haar felroze kleur verlicht ze je huid en je geest. Voeg wat geborduurde bloemetjes toe op de cups en niemand kan je stoppen deze winter.

PIKANT ROODRood wordt niet zomaar de kleur van de liefde genoemd. Rood staat voor passie en vuur. En dat is precies wat Smoking doet, met deze serie voel je je ‘smoking hot’! Dus weg met die herfst blues en let’s ‘fiesta on!’