Lingerie maakt of kraakt je look


Toon jezelf van je allerbeste kant!Lingerie kraakt of maakt je look


Een mooie bh met een goede pasvorm is de basis voor een stralende look. Draag je de verkeerde bh, dan kan die je hele outfit – hoe hip die verder ook mag zijn – grondig verpesten. Maar kies je met zorg een bh uit die past bij je bovenkledij en je borsten de beste steun geeft, dan toont die je van je allerbeste kant. Niet alleen omdat een bh met een goede pasvorm je borsten mooi vorm geeft onder je bovenkledij, maar ook omdat aantrekkelijke en trendy lingerie dragen wonderen doet voor je zelfvertrouwen...
Uit een recent onderzoek blijkt immers dat maar liefst 80% van de vrouwen zich vrouwelijker voelt als ze een lingeriesetje draagt (bh met bijpassend slipje). En in een trendy setje met een hippe kleur voelen vrouwen zich nog vrouwelijker (48%) en verleidelijker (45%)*.

Jij toch ook ;-)?

*Onderzoek uitgevoerd in mei 2014 bij 36.937 klanten van lingeriespeciaalzaken in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk door Lingeriegroep Van de Velde.

Wil je vaker dit soort nieuws, tips en advies lezen? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina voor boordevol inspiratie om je op en top vrouw te voelen in de juiste lingerie.