5 redenen om meer lingerie te shoppen


Maak het verschil met jouw lingerie!

undefined

5 redenen om meer lingerie te shoppen

Uit onderzoek blijkt dat PrimaDonna’s gemiddeld twee keer zoveel schoenen dan bh’s in hun garderobe hebben*.
Wij hebben echter 5 redenen voor jullie klaar staan om in de toekomst toch eerder voor dat nieuwe lingeriesetje te gaan.

Wist je dat...

  1. vrouwen gemiddeld evenveel (71%) of zelfs meer (22%) belang hechten aan hun lingerie dan aan hun schoenen?

  1. we vaker een miskoop doen als we schoenen shoppen dan wanneer we lingerie kopen?

  1. jullie gemiddeld maar 6 tot 10 bh's in jullie lingerielade hebben? En toch ziet 82% van de vrouwen de bh als een onmisbaar basisstuk in hun garderobe.

  1. bh's in zwart, wit en nudetinten de meest gedragen kleuren blijven? Bovendien houden vrouwen nauwelijks rekening met het seizoen wanneer ze lingerie kopen. Een reden te meer om ook eens lingerie in een trendy kleurtje te shoppen, niet?

  1. en last but not least: lingerie wel degelijk zichtbaar is? Goed zittende lingerie in een model én kleurtje dat bij je past, laat jou immers stralen!
*Onderzoek uitgevoerd in mei 2014 bij 36.937 klanten van lingeriespeciaalzaken in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk door Lingeriegroep Van de Velde.

Wil je vaker dit soort nieuws, tips en advies lezen? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina voor boordevol inspiratie om je op en top vrouw te voelen in de juiste lingerie.